Лайм

Їжджу до батьків в маршрутці: alyona alyona розвінчала стереотип про багатство українських зірок

Артистка розповіла, куди йдуть зароблені гроші

Українська реп-виконавиця alyona alyona в рамках марафону Urban Space Radio #безстереотіпів розповіла про поширене упередження, з яким стикається після того, як стала відомою. За словами Альони, багато хто впевнений, що з моменту виходу першого кліпу "Рибки" в 2018 році вона встигла розбагатіти, купити квартиру і машину.

Фото: https://www.instagram.com/alyona.alyona.official/

"Є стереотип, що всі публічні і відомі люди - багаті. У 2019 я дала більше 74 концертів і відвідала більше 16 країн. Але позашляховик Мерседес я собі не купила. Я живу в звичайному будинку, в звичайній арендованій навіть не квартирі, а кімнаті. Я їжджу на Баришівку до батьків в маршрутках і дуже часто катаюся на метро, - зізналася Альона. - Мені дуже шкода, що в країні існує такий стереотип. Людям здається, що якщо у тебе багато підписників, аудиторія і активна діяльність, все це приносить тобі золоті мішки грошей. Але це насправді не так. Тому що у кожного такого артиста є дуже велика стаття витрат, і такий шалений ритм життя також тягне за собою капітальні витрати".

Зірка українського хіп-хопу розповіла, що отримані гроші артисти вкладають в свою діяльність, щоб радувати плодами творчості своїх підписників, слухачів і шанувальників. "Я щиро вірю, що такі артисти як я, розвінчують цей стереотип і показують, що ми всього лише прості звичайні люди", - сказала вона.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Urban Space Radio (@urban_space_radio)

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях