Лайм

Регіна Тодоренко привітала чоловіка-співака з першою річницею весілля

Подружжя відзначають ситцеве весілля

Регіна Тодоренко і Влад Топалов відзначають ситцеве весілля - рівно рік тому закохані створили сім'ю. З цієї нагоди телеведуча опублікувала архівне відео того щасливого дня і в черговий раз зізналася чоловікові в коханні.

Привітання артистка опублікувала на особистій сторінці в Instagram. У підписі до ролика Регіна подякувала Влада за перший рік спільного життя, а також дала пояснення поняття "ситцеве весілля".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від regina todorenko (@reginatodorenko)

"У народі вважали, що перший рік спільного життя примітний надзвичайно активними діями молодят в ліжку, що, власне, і веде до зносу ситцевої постільної білизни до стану марлі. Тому якщо раптом хто захоче привітати, даруйте постільну білизну, а то вже на марлі спимо", - іронічно написала Тодоренко.

У своєму пості Регіна також звернулася до чоловіка: "Любов, ми зробили це, нехай не ідеально, але зробили! Ми дуже різні, але від цього наше життя стає тільки цікавіше. Мій чоловік, мій захисник, моя любов, дякую тобі за цей насичений, повний приголомшливих подій, рік! Я кохаю тебе!".

Регіна Тодоренко і Влад Топалов узаконили свої стосунки в жовтні 2018 року, а минулого літа вирішили відзначити цю подію в колі друзів. Весілля пара відсвяткувала в Сорренто (Італія). Пишне торжество тривало три дні, після якого пара відправилася в романтичну подорож.

  • 2 липня п'яту річницю весілля відзначили MONATIK та Ірина Демічева. Подружжя привітали один одного в соцмережах, залишивши зворушливе послання.
  • А двома місяцями раніше українські артисти Потап і Настя Каменських відсвяткували першу річницю весілля. Зіркове подружжя влаштували собі маленьке свято в своєму розкішному заміському будинку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях