Лайм

5 українських зірок, які могли позбутися аккаунта в Інстаграм. Адже за такі фото часто банять

Знаменитості, які не боятися публікувати провокаційні знімки

Багато знаменитостей люблять привертати до себе увагу всілякими способами. Наприклад, за допомогою відвертих фотографій. Нерідко Інстаграм банить за подібні знімки, але героям нашого матеріалу поки вдається обходити бан стороною.

Відомою любителькою гарячих фото є популярна співачка Настя Каменських. Вона частенько демонструє на знімках в соцмережі свої форми, за що отримує від фанатів одночасно і дозу компліментів, і шквал критики.

Настя Каменських Фото: instagram.com/kamenskux

Також подібні фотографії любить співачка і актриса Даша Астаф'єва. На її сторінці в Інстаграм дуже часто з'являються знімки, на яких зірка повністю або майже повністю оголена. Сама Астаф'єва кілька разів говорила в інтерв'ю, що не вважає наготу чимось ганебним. На її думку, оголене тіло - це красиво.

Даша Астаф'єва Фото: instagram.com/da_astafieva

Анна Седокова теж славиться своєю любов'ю до фото в стилі ню. Артистка регулярно позує в білизні, різних купальниках або зовсім без нічого.

Анна СедоковаФото: instagram.com/annasedokova

Одна з вокалісток групи "ВІА Гра" Еріка Герцег теж любить провокаційні фотосесії. Дівчина постійно публікує в мережі фотографії, на яких відкрито показує своє тіло. Багато коментаторів залишають під такими фото негативні відгуки, але велика частина шанувальників співачки її підтримує і обсипає компліментами.

Еріка Герцег Фото: instagram.com/erikaherceg

Українська суперблондинка Оля Полякова - велика любителька епатажу. Не гребує зірка і відвертими фото. На її сторінці в Інстаграм можна знайти безліч знімків, на яких вона сексуально позує в білизні або купальнику. А іноді і без них.

Оля ПоляковаФото: instagram.com/polyakovamusic

  • 2 липня п'яту річницю весілля відзначили MONATIK та Ірина Демічева. Подружжя привітали один одного в соцмережах, залишивши зворушливе послання.
  • А двома місяцями раніше українські артисти Потап і Настя Каменських відсвяткували першу річницю весілля. Зіркове подружжя влаштувало собі маленьке свято в своєму розкішному заміському будинку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.