Лайм

Змінюється кожен день: Джамала розповіла про новонародженого сина

Співачка щодня насолоджується материнством

Два тижні тому Джамала і Бекір Сулейманов стали батьками вдруге - у пари народився син Селім-Гірай. Артистка поки не поспішає показувати обличчя малюка, але вирішила поділитися деякими подробицями про новонародженого синочка.

Зіркова матуся опублікувала в своєму Instagram пост, в якому розповіла, що хлопчик постійно вимагає до себе уваги. Співачка також зазначила, що малюк змінюється кожен день, тому намагається не втратити жодного моменту. Публікацію знаменитість супроводила теплим родинним знімком, на якому вона зображена ще з животиком.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

"Хочеться, звичайно, швидше налагодити розклад. Можу сказати, що цей хлопець безперечно вимагає більше уваги, ніж вимагав Емір. Чи то літо, чи то весь хаос, який відбувається за вікном, налаштовує на те, щоб ще більше насолодитися моментами материнства", - зазначила Джа.

"Я бачу, як Селім-Гірай змінюється просто щодня, це навіть непристойно. Не пам'ятаю, щоб я помічала, як Емір так швидко змінюється ... вдивляєшся в деталі: ось брів, ось очі ось розпрямляється обличчя... Мені здавалося, цей процес буде повільніше відбуватися. І я жадібно вдивляюся в Селім-Гірая, хочу зафіксувати в пам'яті кожну секунду", - додала співачка.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

В кінці поста Джамала написала, що через два тижні після пологів зрозуміла, наскільки круто бути мамою двох хлопчиків. "Кажуть, що мама, у якої два сина, по-справжньому має крила. Тут все сходиться, у мене навіть пісня є на цей рахунок", - зазначила зіркова мама.

  • Нагадаємо, що друга дитина Джамали і Бекіра Сулейманова народилася 19 червня в одному з приватних пологових будинків столиці. Батьки дали новонародженому малюкові кримськотатарське ім'я - Селім-Гірай.
  • 24 червня молоду маму і новонародженого малюка виписали додому. У зв'язку з цим артистка поділилася зворушливими кадрами, які наповнені теплими почуттями і різними емоціями.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях