Лайм

O.Torvald записали кавер на популярний у 90-ті хіт і зняли кумедне відео

У кліпі знялися відомі музиканти

Гурт O.Torvald зробив кавер на головний хіт популярного в 90-ті дуету "Аква Віта" - "А тепер усе інакше". Музиканти також зняли відео, в якому можна побачити дітей Жені Галича і топових українських артистів.

Прем'єра ролика відбулася 7 липня на YouTube-каналі колективу. У кліпі знялися такі зірки, як Надя Дорофєєва, Позитив, Дантес, Володимир Остапчук, Pianoboy, Alyona Alyona, Alina Pash, Jerry Heil, Юля Юріна (YUKO), KRUTЬ, The Hypnotunez, KADNAY та інші зіркові друзі музикантів.

"Я давно хотів кавернути цю пісню. Раніше на касетних дискотеках ми напивалися і голосно вривалися під Аква Віта. На превеликий жаль "тепер усе інакше", і вриватися стало складніше. У всякому разі, якщо твою дупу не прикриває і погладжує сильна корумпована рука закону і тобі не на все начхати! Здоровий стьоб і кураж - наше все. Всі діти в кліпі - мої. Спасибі всім, хто підтримав і подурів", - прокоментував Женя Галич в своєму Instagram.

Фанати коллективу прийшли в захват від забавного відео і подякували музикантів за позитив.

  • 13 березня Женя Галич повідомив, що в Одесі з турово автобуса групи O.Torvald була викрадена унікальна гітара. Музиканти в поліцію не зверталися, а запропонували викрадачеві повернути інструмент добровільно. І, схоже, такий прийом спрацював.
  • Увечері того ж дня рокер написав в Instagram, що історія закінчилася хеппі-ендом. "Гітара повернулася", - написав рокер.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях