Лайм

Каньє Уест зібрався в президенти, і ось якою він бачить Америку - без вакцин, зубної пасти і дезодорантівРэпер уверен, что Бог назначит его президенто

Репер впевнений, що Бог призначить його президентом США

4 липня Каньє Уест заявив, що балотується на пост президента США в 2020 році. Поки весь світ намагався зрозуміти, серйозний він, чи збирає хайп перед виходом нового альбому, ексцентричний репер дав 4-годинне інтерв'ю Forbes . У ньому він розповів, що більше не підтримує президента Трампа, зізнався, що з підозрою ставиться до вакцин і вигадав нову модель Білого дому, надихаючись країною Ваканда з фільму "Чорна пантера". theLime зібрав 10 цитат, які найкраще пояснюють наміри і політичну позицію Каньє.

Фото: Getty Images

Про підтримку Ілона Маска

"У мене немає ніякого агітаційного апарату. Зараз мої радники - це дві людини, які особливо мене підтримали: моя дружина [Кім Кардаш'ян-Уест] та Ілон Маск. Ми говорили про це роками. Я запропонував йому стати керівником нашої космічної програми".

Про Трампа

"У цьому інтерв'ю я знімаю червону кепку [Трампа "Зробимо Америку великою знову"]. Як і все, що я колись робив у своєму житті, я роблю це, щоб перемогти. Я не кажу, що Трамп на моєму шляху, він може бути частиною мого шляху. Я б балотувався як республіканець, якби Трампа не було. Але оскільки Трамп є, я буду діяти як незалежний кандидат".

Про демократів

"Стверджувати, що всі чорношкірі люди мають бути демократами - це форма расизму. Як і припущення, що я балотуюся, щоб розділити голоси [чорношкірих]. Вся ця інформація заряджається демократами в соціальних мережах. Демократи мене залякували. Говорили, що якщо я проголсую за Трампа, моя музична кар'єра закінчиться. Що якщо я чорношкірий, то повинен бути в Демократичній партії. Це те, що демократи роблять - емоційно - з моїм народом. Підводять їх до того, що біла людина говорить чорношкірій: "Якщо ти за мене не проголосуєш, ти не чорний".

Про вибори

"Бог призначає президента. Якщо я виграю в 2020 році, тоді це буде Боже призначення. Якщо я виграю в 2024 році, тоді це теж буде Боже призначення".

Про вакцинацію

"Так багато наших дітей вакцинують і вони залишаються паралізованими... Тому, коли вони говорять, що збираються перемогти COVID-19 за допомогою вакцини, я дуже обережний. Це знак звіра. Вони хочуть засунути в нас чіпи, вони хочуть зробити все, щоб ми не змогли перетнути ворота раю".

Про свою місію

"Бог просто дав мені ясність і сказав, що прийшов час. Ви знаєте, я був у лікарні, люди називали мене божевільним. Я не божевільний. Я виглядав божевільним, тому що був не той час. А зараз - той".

Про політику

"Не впевнений, що називав би політикою те, як я підходжу до речей. У мене не було політики, коли я прийшов в Nike і створив Yeezy, а потім пішов і зробив Louis Vuitton. Це була не політика, це був дизайн. Ми повинні удосконалити дизайн, щоб звільнити свій розум".

Про "Чорну пантеру"

"Багатьом африканцям не подобається фільм ["Чорна пантера"] і те, як їх показують у Ваканді. Але я збираюся використовувати канву Ваканди, тому що це найкраще пояснення того, як наша дизайнерська група бачить Білий дім. Це позитивна ідея: у вас є Каньє Уест - один з найвпливовіших людей в світі".

Про податки

"Я ще недостатньо досліджував податки. Я буду досліджувати це питання з найсильнішими експертами, які служать Богу. І це буде моя відповідь на все, що я не досліджував. У мене є затичка для вух, і я збираюся використовувати цю затичк".

Про хімікати

"Потрібно вичистити хімікати. У наших дезодорантах, в нашій зубній пасті є хімічні речовини, які впливають на нашу здатність служити Богу".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях