Лайм

Маша Єфросиніна, Потап, Ірина Білик та інші зірки поділилися ставленням до президентських нагород

Президент відзначив талановитих українців зі світу мистецтва та шоу-бізнесу

7 липня Володимир Зеленський роздав державні нагороди з нагоди Дня Конституції. Серед українців, чиї особисті і професійні досягнення відзначив президент, опинилися діячі культури і зірки шоу-бізнесу. Своїми емоціями від почесних звань та орденів вони поділилися в соціальних мережах.

Маша Єфросиніна отримала орден За заслуги III ступеня і згадала батька, який помер в 2000 році. Телеведуча впевнена, що він пишався б її досягненнями, а сама вона збирається продовжити громадську роботу з новими силами.

"Вся моя діяльність поза телебаченням завжди розцінювалася мною як поклик душі, як певна орендна плата за те, що мене люблять люди і багато хто довіряє. Тому ця нагорода від держави за мою громадську та соціальну діяльність стала не тільки повною несподіванкою, але і величезною відповідальністю за подальші кроки. Знаю, що багато хто стирає язики в соцмережах через ці нагороди, і тут можете писати, що хочете. Але я засну з думкою про свого тата, який точно сьогодні плакав би від щастя", - написала Єфросиніна.

Фото: https://www.instagram.com/mashaefrosinina

Фото: https://www.instagram.com/mashaefrosinina

Ірина Білик орден Княгині Ольги III ступеня сприйняла як її спільне з шанувальниками досягнення. "Якщо є сильна держава Україна, то потрібні державні нагороди сильним і талановитим людям. Я дякую за довіру і за любов до моєї творчості всіх, хто мене любить", - сказала співачка.

Фото: https://www.instagram.com/bilyk_iryna/

Фото: https://www.instagram.com/bilyk_iryna/

Олексій Потапенко (Потап) щасливий, що державну нагороду в Україні нарешті отримав хіп-хоп виконавець. "Мене багато запитують, навіщо це тобі, хіба ти не народний улюбленець, хіба ти не заробляєш, ти ж автор суперхітів, ти ж продюсер кращих проектів. Але ніхто з вас не знає, що у мене була така дитяча зухвала мрія, щоб коли- небудь артиста хіп-хоп жанру нагородили державною відзнакою. І ось коли я майже забув про це - бамц! Заслужений артист України! - написав він. - Це визнання державою хіп-хоп- і реп-культури в моїй особі".

Фото: https://www.instagram.com/realpotap/

Тіна Кароль була лаконічною, і на своїй сторінці в Instagram лише пояснила, за що в Україні дають орден Княгині Ольги. "Цією нагородою вшановують жінок за визначні заслуги в різних сферах суспільної діяльності, включаючи культуру і доброчинність", - написала вона.

Фото: https://www.instagram.com/tina_karol/

Фото: https://www.instagram.com/tina_karol/

Звання заслуженого артиста України також присвоїли Арсену Мірзояну. Співак поділився фото нагороди з шанувальниками і написав: "Тримаю фасон. Спасибі!"

Фото: https://www.instagram.com/arsen_mirzoian/

Були серед нагороджених і діячі мистецтва. Так, режисер Наріман Алієв, який випустив в 2019 році фільм "Додому", сподівається, що державна підтримка кінематографа допоможе індустрії стати незалежною. "Щоб з'явилася індустрія, з'явився певний пул професійних людей, які можуть створювати... На цій базі буде глядач, і зможуть приходити приватні гроші і ресурси, щоб ми працювали незалежно, незважаючи на державні кошти", - сказав він.

У соціальних мережах точаться запеклі дискусії про те, хто з лауреатів отримав свої нагороди заслужено. "Машу люблю, захоплююся. Тут згодна на всі 100%. Навіть з Кароль все зрозуміло. Вона з тих, хто кожному президенту в пору. Але Потап, серйозно? Це вже дійсно як посміявся з усього довіреного йому народу. А Білик дав за 0 нових пісень за останні два роки. Яка влада, такі й фаворити", - пишуть в коментарях. - "Який внесок зробили Потап, Білик, Кароль у зміцнення національної безпеки, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України?" "Яка влада, такі й герої-передовики".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях