Лайм

Джонні Депп назвав "найжорстокішу річ", яку зробила його колишня дружина Ембер Херд

Актор продовжує заперечувати фізичне насильство над колишньою дружиною

Ембер Херд стверджує, що Джонні Депп побив її, коли вона сховала його ліки в період детоксикації на приватному карибському острові в 2014 році. В ході судового розгляду у справі про наклеп, в якому 57-річний актор звинувачує колишню дружину, адвокати Херд розповіли, що Депп вдарив і штовхнув її на землю, страждаючи від синдрому відміни опіоїдного знеболювального препарату оксикодон.

Фото: Getty Images

"Він знову біситься. Почав кричати - він був такий злий, що штовхнув мене, і я попросила його забратися", - цитує Page Six повідомлення Херд, яке вона, імовірно, відправила одному з лікарів актора.

Джонні Депп заперечує звинувачення, описуючи даний інцидент як "одну з найжорстокіших речей", які зробила з ним колишня дружина.

"Я не штовхав міс Херд і не нападав на неї будь-яким іншим чином, оскільки був просто не в змозі зробити це, - повідомив він суду. - Вона не давала мені необхідних ліків, і це одна з найжорстокіших речей, які вона коли-небудь скоювала. Вона ігнорувала моє скрутне становище, навіть коли у мене був мандраж, тряска і спазми в животі. Це був найгірший час мого життя, я ридав на підлозі як дитина і не міг отримати свої ліки".

Незважаючи на звинувачення в жорстокості, в той час він відправив мамі Херд повідомлення з подякою, що її дочка "доглядає за бідним старим наркоманом". Пізніше в 2015 році на цьому острові пара зіграла весілля, а рік по тому розлучилася.

  • Раніше Джонні Депп розповів, як приймав наркотики і давав марихуану 13-річної дочки. При цьому актор вважає себе відповідальним батьком.
  • Ванесса Параді зворушливо захистила Джонні Деппа в справі проти Ембер Херд. Колишня дружина не вірить, що Депп здатний на жорстоке насильство.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях