Лайм

Микита Добринін розповів, що подарував молодій дружині на її 22-річчя

Сьогодні Даша Квіткова відзначає день народження

9 липня, свій день народження відзначає Даша Квіткова - переможниці шоу "Холостяк-9" виповнюється 22 роки. Одним з перших іменинницю привітав чоловік, телеведучий Микита Добринін. Він підготував для коханої сюрприз, про який вона навіть не здогадувалася.

Микита, який активно веде свій блог в Instagram, в нових "сторіз" показав, як порадував дружину в її день. Добринін підніс молодій дружині розкішний букет троянд, а також подарував їй навушники AirPods і ще багато гаджетів для айфона.

Пізніше ведучий опублікував пост, в якому тепло звернувся до своєї коханої.

"Моя маленька! Стільки світла і мудрості я зустрічаю вперше, продовжуй горіти улюбленою справою, новими ідеями і пригодами. Ти знаєш, що разом ми сильніші усього світу і далі більше, як ми любимо говорити. З днем народження", - написав герой "Холостяка -9".

Фото: instagram.com/nikitadobrynin/

Даша Квіткова та Микита Добринін - єдина пара на проекті "Холостяк", чия історія кохання закінчилася хеппі-ендом. Після шоу пара почала жити разом, а в травні цього року закохані стали чоловіком і дружиною.

12 серпня молодята влаштують пишне весілля, яка пройде на даху-терасі з видом на Київ. Слоган торжества - "Любов серед вогнів великого міста".

  • Раніше Микита Добринін і Даша Квіткова розповіли, чи вплинув штамп в паспорті на їх стосунки, а також як вони відзначили день народження їх сім'ї.
  • А також знялися в романтичній зйомці, в якій продемонстрували свої трепетні почуття. Фотосесія пройшла в лавандовому поле недалеко від Києва.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.