Лайм

Ілон Маск передумав підтримувати президентські плани Каньє Веста після його дивного інтерв'ю

Один з радників репера достроково склав повноваження

5 липня Каньє Вест оголосив, що балотуватиметься на пост президента США в 2020 році. Ілон Маск був одним з перших, хто підтримав амбіції репера. "Я повністю тебе підтримую", - написав він у Twitter. Однак тандем ексцентричних мільярдерів не протримався й тижня. Після інтерв'ю Веста для Forbes Маск визнав, що поспішив з висновками.

"У нас може бути більше розбіжностей у поглядах, ніж я очікував", - написав Маск в уже видаленому твіті, скріншот якого миттєво розлетівся в ЗМІ та соціальних мережах.

Фото: Twitter

Таку реакцію глави SpaceX і Tesla пов'язують з поглядами репера на аборти і вакцинацію. "Я пролайфер (противник абортів - theLime), бо дотримуюся слова Біблії, - заявив Каньє. - Так багато наших дітей вакцинують і вони залишаються паралізованими... Коли вони говорять, що збираються перемогти COVID-19 за допомогою вакцини, я дуже обережний. Це знак звіра. Вони хочуть засунути в нас чіпи, вони хочуть зробити все, щоб ми не змогли перетнути ворота раю".

Сам Вест в інтерв'ю розповідав про відповідальну посаду, яку готує для Маска в разі перемоги на виборах. "Зараз мої радники - це дві людини, які особливо мене підтримали: моя дружина [Кім Кардаш'ян-Уест] та Ілон Маск. Ми говорили про це роками. Я запропонував йому стати керівником нашої космічної програми", - заявив він.

  • Рішення Каньє Веста стати президентом пов'язали з психічним розладом. Репер страждає від біполярного розладу, і за словами джерела, зараз переживає його черговий епізод.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.