Лайм

Пишки скоро не стане: alyona alyona поділилася першими результатами схуднення

Фігура реп-виконавиці помітно змінилася

alyona alyona показала, як змінилася її фігура через місяць після початку дієти і тренувань. Зірка українського хіп-хопу помітно схудла, але зупинятися на досягнутому не планує, адже має велику мету.

"Топимо жир! - написала Альона в Instagram. - 29, і це я не про вік, а про мету схуднути, яку собі поставила. 15 червня після свого дня народження я стала на ваги і побачила цифру 127,5 кілограмів! І вирішила за рік схуднути на 29 кг. Вже майже місяць як я знайшла дієтолога і тренера, і у мене є перші результати. Далі - більше".

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

На фото усміхнена Альона в лосинах і футболці позує з вимірювальним метром на шиї, і її перетворення не залишилося для шанувальників непоміченим.

"Хороші результати! Немає нічого потужнішого за мету, яку людина поставила і хоче досягти, - пишуть в коментарях. - "За рік скинеш більше, ці 29 мають піти з легкістю за півроку". "Скоро пишки не стане!" "Ти велика молодець, що почала займатися собою. Це не так важливо візуально, як внутрішньо".

Раніше alyona alyona зізналася, що почала худнути, аби "завчасно не врізати дуба". "У цьому році я м'яса намагаюся не їсти, мінімізуючи його вживання. Я почала цікавитися користю багатьох речей і вірю в теорію, яка говорить, що вживання червоного м'яса впливає на весь організм, і в тому числі на серцево-судинну систему, - розповіла вона в YouTube-шоу "Їжа Дурнєва". - Обираю продукти, глікемічний індекс яких не перевищує 50".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях