Лайм

На шоу "Танці з зірками" назвали третього суддю нового сезону

Його ім'я відоме мільйонам глядачів

Канал "1+1" продовжує розкривати деталі нового сезону телевізійного шоу "Танці з зірками". Нещодавно глядачі дізналися, що за суддівським столом знову зустрінуться балерина Катерина Кухар та хореограф Влад Яма, а тепер організатори назвали ім'я третього члена журі.

Нового суддю оголосили в програмі "Сніданок з 1+1". Ним став народний артист України, легенда української хореографії Григорій Чапкіс. 90-річний танцюрист вже не раз з'являвся в проекті в якості члена журі.

Григорій Чапкіс Фото: прес-служба каналу "1+1"

"І ми знову зустрінемося з вами. Я впевнений, я знаю, я гарантую, що цей сезон буде краще, ще яскравіше, цікавіше. Це свято принесе нам радість зустрічей з дуже цікавими людьми і талановитими артистами - вже знайомими і новими зірками і тими, які вразять вас своїм мистецтвом в новому шоу", - прокоментував Чапкіс.

Найближчим часом стануть відомі імена зіркових учасників і професійних танцюристів. Організатори проекту обіцяють, що в цьому році буде золотий склад зірок, яскраві номери та незабутні постановки.

Серед претендентів на участь в новому сезоні "Танців з зірками" можуть бути Настя Каменських, Слава Камінська, Єлизавета Юрушева і навіть Міла Куніс. Чи побачимо ми цих зірок на паркеті, дізнаємося трохи пізніше.

  • Нагадаємо, що в минулому сезоні "Танців з зірками" переможцями стали Ксенія Мішина і Женя Кот. Друге місце дісталося Ганні Різатдіновій і Олександру Прохорову, третє - Вікторії Булітко і Дмитру Дікусару.
  • Український комік Ігор Ласточкин, який переміг в шоу "Танці з зірками-2018", виставив на аукціон свій переможний кубок. На такий крок гуморист пішов заради порятунку маленького сина учасника "Ліги сміху" Олександра Замші, у якого діагностували лейкоз.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях