Лайм

На шоу Танці з зірками-2020 назвали першого зіркового учасника. Здається, ми знаємо фаворита смс-голосувань

На проекті стартував #танціззіркаміchallenge

Канал "1+1" продовжує розкривати деталі нового сезону телевізійного шоу "Танці з зірками". Нещодавно глядачі дізналися, хто став третім суддею, а тепер стало відомо ім'я першого зіркового учасника.

Напередодні в мережі почалася зіркова естафета #танціззіркаміchallenge, за допомогою якої учасники танцювального шоу передають один одному виклик із запрошенням взяти участь у проекті. Почав челлендж співак і підкорювач жіночих сердець Олег Винник. На своїй сторінці в Instagram артист розмістив відео, в якому повідомив, що став учасником нового сезону "Танців з зірками".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Олег Винник (Olegg Vynnyk) (@ olegg.vynnyk)

"Найкрасивіше і найскладніше для мене - це танець. Легкої краси не буває. Краса вимагає багато праці. Тільки через подолання труднощів людина досягає нових вершин. І проект "Танці з зірками"- прекрасна платформа для цього", - прокоментував Винник свою участь в шоу.

Олег Винник Фото: прес-служба каналу "1 + 1"

Співак кинув виклик наступній зірці - колишній солістці гурту "ВІАГра" Надії Мейхер. Чи прийме співачка виклик - дізнаємося вже дуже скоро.

  • Нагадаємо, що в минулому сезоні "Танців з зірками" переможцями стали Ксенія Мішина і Женя Кот. Друге місце дісталося Ганні Різатдіновій та Олександру Прохорову, третє - Вікторії Булітко і Дмитру Дікусару.
  • Український комік Ігор Ласточкин, який переміг в шоу "Танці з зірками-2018", виставив на аукціон свій переможний кубок. На такий крок гуморист пішов заради порятунку маленького сина учасника "Ліги сміху" Олександра Замші, у якого діагностували лейкоз.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях