Лайм

Вєрка Сердючка з "мамою" влаштували концерт та купання у фонтані на Хрещатику - що це було

VERKA SERDUCHKA & BAND заспівали просто перед перехожими

Користувачі соцмереж обговорюють раптову появу Вєрки Сердючки (Андрія Данилка) в одному з фонтанів Хрещатика. Минулими вихідними артист та його гурт просто спустилися до фонтану під "будинком із зіркою" (в якому, до речі, живе Данилко) та влаштували там шоу просто перед перехожими.

VERKA SERDUCHKA & BAND виконали свіжий хіт Make It Rain Champagne, викупалися у фонтані, поспілкувалися з перехожими та пригостили їх шампанським. Лише пізніше стало відомо, що біля "будинку із зіркою" пройшли зйомки святкового концерту телеканалу "Україна".

Фото: прес-служба телеканалу "Україна"

Шоу "З днем народження, Україно" канал знімає до Дня незалежності України. Концерт пройде у форматі відео-подорожі країною, гідами в якому будуть українські знаменитості. Наприклад, в центрі Харкова нещодавно також виступив Сергій Бабкін.

В іншому ж телеканал не поспішає розкривати подробиці проекту. Поки лише відомо, що його режисером-постановником стала Олена Коляденко.

Фото: прес-служба телеканалу "Україна"

Фото: прес-служба телеканалу "Україна"

Фото: прес-служба телеканалу "Україна"

  • Раніше фоловери Андрія Данилка в Instagram активно обговорювали спільне фото шоумена із зіркою голлівудських бойовиків Джейсоном Стейтемом. І ні, це був не фотошоп.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.