Лайм

Колишня дружина Елтона Джона вимагає у нього мільйони за порушення угоди про розлучення

Рената Блауел виступила проти згадки її імені в автобіографії співака

Колишня дружина Елтона Джона Рената Блауел вимагає у нього $ 3,8 млн, стверджуючи, що співак порушив умови їхньої угоди про розлучення. 67-річна звукорежисерка позвалася до суду після того, як він розповів про їхній шлюб в автобіографії "Я".

Фото: Getty Images

Посилаючись на судові документи, The Sun повідомляє, що згадка про чотирирічний шлюб і розлучення в 1988 році спровокували у Блауел давні проблеми з психічним здоров'ям.

Джерело, близьке до 73-річного Елтона Джона, каже, що у співака були дружні стосунки з колишньою дружиною, про їхній шлюб він не розкрив жодної скандальної інформації, тому шокований і засмучений заявою Ренати. "У нього завжди були дуже приємні стосунки з Ренатою, він дуже поважає її і ніколи б не сказав нічого, що могло б її зганьбити, - додав інсайдер. - Він дуже сподівається, що вона подумає і залишить цю справу".

Елтон Джон і Рената Блауел познайомилися в 1983 році під час роботи над альбомом "Too Low for Zero". Весілля відбулося через рік, а після розлучення в 1988 році співак відкрило заявив про те, що він гей.

"Я любив Ренату. Вона чудова дівчина. Я дійсно, дуже любив її. Але, ви знаєте... це одна з речей, про які я найбільше шкодую у своєму житті, що завдав їй болю", - говорив він пізніше про невдалий шлюб.

У 2014 році Елтон Джон вийшов заміж за давнього партнера Девіда Ферніша. Сьогодні пара живе в Віндзорі і виховує двох дітей.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях