Лайм

Не вірю в забобони: вагітна ALYOSHA розповіла, як готується до пологів

Співачка чекає на третю дитину від Тараса Тополі

Українська співачка ALYOSHA (Олена Тополя) незабаром стане багатодітною мамою: дружина фронтмена групи "Антитіла" скоро подарує двом синам сестричку. Термін вагітності зірки вже досяг 9 місяців, і в Instagram вона розповіла, як готується до важливого дня.

Фото: https://www.instagram.com/alyoshasinger/

"Зараз у мене найприємніший клопіт. Я готую необхідний пакет речей на перший час. На третю вагітність не купую на виріст, тому що цей етап ми вже проходили. Підійшло з покупок на виріст 20% одягу, а решту дарували, - розповіла ALYOSHA фанатам. - У забобони я не вірю. Що значить не можна купувати речі заздалегідь? Можна! Це потрібно робити! Мама повинна бути готова до народження дитини. Тому ми готуємо тільки найнеобхідніше і чекаємо нашу дівчинку".

Раніше співачка зізналася, що третя вагітність стала для неї непростим випробуванням, але вона прийняла її як подарунок долі.

"У мене було бажання народити третю дитину, а коли це має статися - не моє і не Тараса рішення, а Творця. Ми не спеціально. Я просто відчувала, що це станеться, була готова, - розповіла вона. - Особливо [важкими були] перші чотири місяці. Далі стало легше. Але живіт, мені здається, з трьох вагітностей буде найбільшим. Дуже швидко росте. Хоча це не біда, з ним ми потім розберемося. Головне - здорові дитина і мама".

  • Нагадаємо, що зіркове подружжя вже виховує двох синів - 7-річного Романа та 4-річного Марка.
  • Раніше група "Антитіла" презентувала кліп на пісню "Буде син". У кліпі Тарас Тополя з дружиною і двома синами зіграли самих себе, показали історію їхніх стосунків і відкрили завісу в своє приватне життя.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.