Лайм

Секс-символ СРСР Олена Кондулайнен потрапила в реанімацію: що сталося

Вже кілька днів актриса не відповідає на телефонні дзвінки

Актрису театру та кіно, колись секс-символ СРСР Олену Кондулайнен госпіталізували до реанімацію. ЗМІ називають стан 62-річної знаменитості важким, деякі стверджують, що у Кондулайнен стався інсульт. При цьому ніяких достовірних фактів про її самопочуття немає.

Як пише КП, посилаючись на інформацію очевидців інциденту, ще 24 липня увечері в одному з ресторанів Москви, де актриса проводила час з друзями, їй стало погано. Кондулайнен нібито відчула різкий головний біль, після чого у неї порушилася мова. Приятелі знаменитості одразу ж викликали швидку, підозрюючи інсульт. Кондулайнен госпіталізували до реанімації.

Олена Кондулайнен Фото: Михайло Терещенко / ТАСС

Як згадує джерело, кілька днів актриса вже не відповідає на телефонні дзвінки. У місцевому "театре Луны" колеги Кондулайнен не стали заперечувати факту її госпіталізації, а при цьому без подробиць назвали стан актриси стабільним.

У свою чергу, відомий не завжди достовірними новинами Telegram-канал Mash (чию інформацію неодноразово спростовували родичі хворої Анастасії Заворотнюк) стверджує, що стан актриси погіршився - у неї нібито виявлені порушення мозкового кровообігу та неврологічна енцефалопатія (судинне ураження головного мозку), через що Кондулайнен залишається в палаті інтенсивної терапії.

Нагадаємо, сьогодні на рахунку 62-річної Кондулайнен більше 40 ролей в кіно та театрі. До числа найбільш успішних картин з її участю увійшли "Сто днів до наказу", "Звіробій", "8 побачень" і популярний раніше серіал "Інтерни". У 90-му році після зйомок в картині "Сто днів до наказу" за артисткою закріпився статус секс-символу СРСР.

Олена Кондулайнен Фото: фрагмент з фільму "Звіробій"

Олена Кондулайнен Фото: фрагмент з фільму "Сто днів до наказу"

  • Раніше ми згадали 7 зірок з кінохітів СРСР, яких сьогодні не впізнати.
  • У червні актриса Наталія Селезньова, та сама "хороша дівчинка Ліда" з комедії Гайдая, відсвяткувала свій 75-й день народження. Читайте також на theLime, як живе і про що шкодує сьогодні знаменитість.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також