Лайм

Тарас Цимбалюк: що варто знати про учасника нового сезону шоу Танці з зірками 2020

Хто такий Цимбалюк і чим він відомий

Вже цієї осені на каналі "1+1" стартує шоу "Танці з зірками 2020". Поки українські знаменитості запрошують один одного з'явитися в проекті, theLime вирішив розібратися, чим займається і цікавиться учасник шоу Тарас Цимбалюк.

Актор серіалів "Кріпосна" і "Спійматі Кайдаша" Тарас Цимбалюк взяв челлендж-запрошення від Санти Дімопулос, після чого офіційно поповнив список учасників нового сезону танцювального шоу. Цимбалюк називає танцювальне мистецтво "мовою тіла", на його думку, в ньому приховано щось глибоке і філософське. Цимбалюку допоможе підкорити танцювальний світ досвідчений хореограф Яна Заєць, раніше вона виступала на одному паркеті з Іраклі Макацарія.

Тарас Цимбалюк та Яна Заєць Фото: прес-служба каналу "1 + 1"

Тарасу Цимбалюку 30 років, він народився в місті Корсуні-Шевченківському, Черкаської області. У 2013 році хлопець закінчив Київський національний університет театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого за фахом "Актор драматичного театру і кіно". Уже під час навчання Тарас працював у кількох театрах і пробував свої сили в кінематографі.

Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

З 2011 року Тарас почав активно зніматися в кіно, правда, довгий час йому діставалися в основному епізодичні і другорядні ролі. Удача посміхнулася хлопцеві в 2019 році, коли його запросили зіграти в серіалі "Кріпосна". Практично відразу після успіху цієї роботи Цимбалюку дали головну роль в серіалі "Спійматі Кайдаша", незабаром ця теленовинка стала справжнім хітом.

Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

Крім кіно і театру Тарас захоплюється різними видами спорту. На своїй сторінці в соцмережі він частельно викладає фотографії з тренувань. Також хлопець є великим знавцем і шанувальником спортивного харчування.

Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

У Цимбалюка є дівчина - красуня Тіна Антоненко. Вона працює візажистом, перукарем і фотографом. У відносинах пара перебуває близько двох років. Тарас часто ділиться гарними спільними фотографіями зі своєю коханою, чим викликає одночасно і хвилю захоплення від шанувальників, і бурю ревнощів від особливо закоханих фанаток.

Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

  • Канал "1 + 1" продовжує розкривати деталі нового сезону телевізійного шоу "Танці з зірками". Нещодавно глядачі дізналися, що за суддівським столом знову зустрінуться балерина Катерина Кухар та хореограф Влад Яма, а пізніше організатори розсекретили ім'я третього члена журі .
  • Нагадаємо, що в минулому сезоні "Танців з зірками" переможцями стали Ксенія Мішина і Женя Кот. Друге місце дісталося Ганні Різатдіновій і Олександру Прохорову, третє - Вікторії Булітко і Дмитру Дікусару.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також