Лайм

Актор серіалу "Пуститися берега" переніс коронавірус і розповів, як йому пощастило з симптомами

Браян Кренстон слідом за Томом Хенксом пожертвував плазму після Covid-19

Актор Браян Кренстон розповів про коронавірус, яким перехворів деякий час назад. Зірка "Пуститися берега" повідомив, що строго дотримувався всіх медичних рекомендацій, але все ж заразився Covid-19. Епідемія забрала життя більше 150 тис. пмериканців, проте 64-річному Кренстону пощастило відбутися м'якими симптомами.

Фото: Getty Images

"Я пожертвував свою плазму з антитілами до Covid-19. Вона допоможе людям швидше одужати і буде використана в наукових дослідженнях. Мої симптоми - легкий головний біль, скутість у грудях, втрата смаку та нюху, - написав актор у Instagram. - Зараз я почуваюся зв'язаним, моя мобільність обмежена, і я, як і ви, втомився від цього. Але я прошу вас проявити трохи терпіння. Я закликаю вас носити ці чортові маски. Продовжуйте мити руки і дотримуйтесь соціального дистанціювання. Ми можемо перемогти - але тільки якщо будемо разом слідувати правилам".

Шанувальники Кренстона зраділи благополучному перебігу хвороби, а деякі стали жартувати про його знамениту роль Волтера Вайта в серіалі "Пуститися берега" - вчителя хімії з раком легенів, який зайнявся виробництвом метамфетаміну. "Переніс рак легенів, а потім коронавірус - ну ти і легенда!" - пишуть у коментарях. - "Може тепер знімешся в приквелі "Пуститися берега"?"

  • Про статистику захворювань своїм фоловерам в Інстаграм нагадала актриса Дженніфер Еністон. Зірка серіалу "Друзі" закликала не забувати про карантин і не знімати "чортову маску".
  • Раніше зі схожою зверненням відзначився Том Хенкс. Пктор присоромив людей, які не носять маски.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.