Лайм

Кеті Перрі знялася для обкладинки глянцю на останніх місяцях вагітності

Співачка ось-ось вперше стане мамою

Американська співачка Кеті Перрі, яка чекає дитину від актора Орландо Блума, стала героїнею нового випуску журналу People. Виконавиця з'явилася на обкладинці глянцю, продемонструвавши свій великий животик.

Перед камерою майбутня мама позувала в наряді персикового кольору, що складається з довгої спідниці і блузи з об'ємними рукавами. Ніжний образ ефектно підкреслив особливе становище 35-річної зірки. У бесіді з виданням Кеті розповіла, коли відчула себе готовою до материнства, а також як бути вагітною в розпал пандемії.

Кеті Перрі на обкладинці журналу Фото: People

За словами співачки, ще кілька років тому вона й не думала про дітей. "Два або три роки тому я була в жаху від цієї ідеї. Я не була впевнена, що коли-небудь це зроблю. Це безумство. Я ледь можу про себе подбати", - говорить Перрі.

На той момент Кеті переживала період глибокої депресії. Все змінилося, коли співачка вирішила пройти психологічний тренінг, який допоміг їй розібратися в собі і своїх проблемах. Виконавиця змогла розставити нові пріоритети і стала мріяти про майбутнє, наповнене сім'єю, любов'ю, сміхом та затишком.

Фото: People

Вагітність співачки припала на період епідемії коронавіруса. Співачка порівнює свій стан з "емоційними американськими гірками". Через пандемію Перрі та Блуму навіть довелося відкласти весілля. Зірки мріяли одружитися в Японії, але їх планам не судилося здійснитися.

  • Кеті Перрі та її наречений Орландо Блум чекають на дочку. Про це 35-річна американська співачка розповіла фанатам в Instagram.
  • Дивіться також на theLime новий кліп Кеті Перр , в якому вона з'являється повністю оголеною. Зйомки відео пройшли на природі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях