Лайм

Віктор Павлік прокоментував смерть сина

Співак присвятив синові короткий пост у соцмережі

Народний артист України Віктор Павлік через кілька годин після новин про смерть його молодшого сина Павла прокоментував втрату.

На особистій сторінці у Facebook співак та музикант назвав сина своїм "ангелом". "Спочивай з Богом, синку. Ти тепер мій Ангел. Амінь", - коротко написав артист.

Фото: Facebook / Viktor Pavlik

Про смерть 21-річного Павла Павліка, який з жовтня 2018 року боровся з онкологічним захворюванням, вранці 7 серпня повідомила його мати і колишня дружина музиканта Лариса Созаева. У липні хлопця перевели хоспіс, де він продовжував боротися з хворобою.

У свою чергу, третя дружина Віктора Павлика, його концертний директор Катерина Репяхова , яка кілька днів тому полетіла на відпочинок до Болгарії, повідомила про рішення повернутися до Києва раніше. "Перебування тут вже не відпочинок, а мука", - написала вона в Instagram.

Фото: Instagram / Катя Репяхова

  • Вперше про хворобу сина Віктор Павлик повідомив передплатникам в мережі восени 2018 року - у хлопця виявили рак кісток. Тоді ж музикант попросив про фінансову допомогу для дорогого лікування. З того часу Павло Павлік пережив складну операцію, пройшов курс променевої і 18 курсів хіміотерапії. Як зізнався пізніше сам Павлик-молодший , на жаль, лікування не принесло бажаних результатів. Останнім часом він уже не міг пересуватися без інвалідного візка.

Найважливіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.