Лайм

Дочку Оззі Осборна не впізнають після схуднення на 38 кг

Келлі Осборн поділилася вражаючими результатами схуднення

Під час карантину Келлі Осборн заінтригувала шанувальників стрункою фігурою, а оприлюднення результатів схуднення зробило її зіркою заголовків. 35-річній дочці Оззі Осборна вдалося скинути 38 кг, і вона стала практично невпізнанною.

Фото: Getty Images; instagram.com/kellyosbourne

"Боже мій, ти сильно схудла!" - написала під фото Осборн в Instagram її подруга Джіні Май. "Правильно, мама Май, я втратила 38 кг з тих пір, як бачила тебе в останній раз. Ти можеш в це повірити?" - відповіла зірка реаліті-шоу "Сімейка Осборнів".

Фото: instagram.com/kellyosbourne

Також співачка поділилася в Instagram-історіях фотографією бирки для одягу 26 розміру (XS). "Я хвалюся, бо я багато над цим працювала, і це добре!" - написала вона.

Фото: instagram.com/kellyosbourne

Фото: Getty Images

Фото: instagram.com/kellyosbourne

На початку 2020 року Осборн зробила турботу про себе пріоритетом. "2019 рік був пекельним, - написала вона в соціальних мережах. - Багато в чому він був приголомшливим, особливо з точки зору саморозвитку. Багато в чому він був болісно складним. Однак, незважаючи на все хороше і погане, він був для мене неймовірно пізнавальним. Я усвідомила, що постійно ставлю потреби інших вище своїх власних, тому 2020 рік буде роком мене! Прийшов час поставити себе на перше місце, перестати брати на себе чужі дурниці і бути крутою тверезою жінкою".

Три роки тому молодша дочка рок-зірки кинула пити після багаторічних проблем з алкоголем. "Я просто мала зупинитися. Я стаю веселою, коли вип'ю, але в певний момент перетворююся на дівчину, про яку люди кажуть: "Заберіть її звідси!". Я повинна була зупинитися", - зізналася Келлі в інтерв'ю радіо KIIS FM.

  • Нещодавно Оззі Осборн поскаржився на гострий біль, і справа зовсім не в його хворобі Паркінсона. Вона турбує музиканта набагато менше, ніж цілодобовий біль після травми.
  • Також легенда року не приховує, що після діагностики хвороби Паркінсона думає про смерть. І Оззі нещасливий, але не має наміру панікувати і впадати у відчай.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях