Лайм

Після розставання з бойфрендом Майлі Сайрус пояснила, чому віддає перевагу жінкам

При цьому зірка не залишає надії знайти розуміючого хлопця

Після розлучення з актором Ліамом Хемсвортом в 2019 році Майлі Сайрус встигла завести і кинути бойфренда - австралійського музиканта Коди Сімпсона. Ставши вільною, 27-річна співачка в подкасті Call Her Daddy заявила, що стосунки з жінками "мають для неї більше сенсу" через домінуючий характер.

Фото: instagram.com/mileycyrus

Сайрус зізналася, що у відносинах з дівчатами грає більш чоловічу роль, а хлопців її сильна сторона відлякує.

"Домінуюча роль підходить мені краще, тому що навіть у стосунків з чоловіками в більшості випадків я мов би займаю більш домінуючу позицію, - пояснила вона. - Жінки мене приваблювали ще до того, як я відчула сексуальний потяг до чоловіків. Вперше зустрічатися я починала саме з дівчиною".

Подорослішавши, скандальна співачка ходила на побачення як чоловіками, так і з жінками, але свій підхід до стосунків араз вважає неправильним.

"Мені здавалося, що я обираю партнерів через тривожність. Але я не хочу обирати, з ким буду, через тривожність, страх або стереотипи. Мені потрібно знайти хлопця, який досить впевнений у собі, щоб прийняти, що я мужня, сильна, і у мене багато якостей, які більше асоціюються з чоловічою роллю", - сказала Майлі.

  • Нагадаємо Майлі Сайрус і Ліам Хемсворт розлучилися в 2019 році. Стосунки пари в шлюбі тривали вісім місяців. Офіційною причиною розлучення вони назвали "нерозв'язні суперечності". Втім, фани знаменитостей запідозрили, що справа в іншому - в зрадах з боку Сайрус і проблемах з алкоголем у Хемсворта.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях