Лайм

Ріанна дотепно потролила свого двійника - відрізнити дівчат практично неможливо

Зірка ощасливила фанатку своїм дотепним коментарем

Грамотний макіяж, зачіска і кольорові контактні лінзи зробили 28-річну Прісциллу Беатріс справжнім двійником Ріанни. Схожість зірки і її фанатки визнали тисячі користувачів соцмереж - в тому числі і сама співачка.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від The Shade Room (@theshaderoom)

Прісцилла опублікувала в TikTok відео, на якому танцює перед фотографією Ріанни спиною до камери. Потім вона обертається і показує, наскільки схожа на 32-річну знаменитість. Ролик швидко став вірусним, адже дівчині вдалося досконально повторити образ Ріанни на церемонії нагородження British Fashion Awards 2019 року. На своїй сторінці в Instagram його опублікувало медіа The Shade Room, де він попався на очі самій зірці.

"Де новий альбом, сестричка?" - написала вона, приєднавшись до армії фанатів, які вже 4 роки чекають її дев'ятий студійний альбом. Справа в тому, що в останні місяці Ріанну багато критикують за те, що вона закинула музику, зосередившись на просуванні свого модного бренду і косметики Fenty. Тепер, схоже, співачка знайшла двійника, якому можна адресувати всі незручні запитання.

Фото: instagram.com/priscila.beatrice

Прісциллу, однак, тролінг кумира зовсім не зачепив. У своєму Instagram вона написала: "Я все ще не можу в це повірити! Сторінка @theshaderoom поділилася моїм відео в своєму профілі і Ріанна власною персоною подивилася його і прокоментувала! Знаєте, що я відчуваю зараз? Я не можу перестати плакати від емоцій! Я щаслива! Це мрія!"

  • Раніше Ріанна поділилася сучасними поглядами на сім'ю та й дітей. Зірка планує стати матір'ю як мінімум трьох, і для неї не важливо, буде у них батько, чи ні.
  • Також співачка активно знімається в нижній білизні для реклами свого бренду. Її фото інакше як ефектними не назвеш.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях