Лайм

Ти живий в мені та своїх дітях: вдова Бориса Грачевского прокоментувала його смерть і показала прощальне фото

Творець "Єралашу" помер у 71 рік

Борис Грачевський помер 14 січня від ускладнень, викликаних коронавірусом. Лікарі, борючись за життя творця "Єралашу", ввели його в медикаментозну кому, але це не допомогло. Сьогодні по режисерові сумують колеги та шанувальники його творчості, а також молода вдова.

Через кілька годин після повідомлень про смерть сценариста, 36-річна Катерина Білоцерківська опублікувала в Instagram Stories зворушливе послання: "Ти живий в мені і в своїх дітях. Я хочу бути з тобою. Чому? За що?".

Фото: instagram.com/belotserkovskaia_official

А також поділилася прощальною фотографією. Знімок був зроблений в кабіні на канатній дорозі в горах, на фото Грачевський щасливо посміхається.

Фото: instagram.com/belotserkovskaia_official

Актриса залишилася з маленькою дитиною на руках - в квітні 2020 року у пари народився син Філіп. Грачевський був багатодітним батьком, і від попередніх шлюбів у нього є дві дочки та син.

Борис Грачевський заразився коронавірусом в кінці 2020 року. Стан режисера поступово погіршувався, і його кілька разів вводили в медикаментозний сон. З останнього сценарист так і не вийшов - творець "Єралашу" помер увечері 14 січня.

Катерина Білоцерківська та Борис Грачевський Фото: mk.ru

  • Після смерті Бориса Грачевского в мережі згадали, що померлий був одним з підписантів колективної заяви діячів культури Росії в підтримку позиції президента Путіна по Україні та Криму.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях