Лайм

Поїздка на Кіпр на концерт MONATIK: Альфа Банк Україна анонсував акцію для клієнтів

У розіграші беруть участь всі клієнти Альфа-Банку Україна

Альфа-Банк Україна розігрує поїздку на сонячний Кіпр на концерт улюбленця мільйонів, артиста, який підкорив НСК "Олімпійський", MONATIK.

У поїздку для двох включено: прямий переліт на Кіпр і назад; проживання в готелі 4-5*; два квитки на концерт MONATIK; і можливість потрапити на бекстейдж та поспілкуватися з артистом.

У розіграші беруть участь всі клієнти Альфа-Банку Україна, які в період проведення акції оплатили карткою Mastercard від "Альфи" хоча б одну покупку від 50 грн. Більше покупок - більше шансів на виграш.

Фото: Альфа-Банк Україна

Якщо у вас ще немає карти Mastercard від "Альфи", отримати її можна швидко в Sense: встанови або відкрий на своєму смартфоні цифровий банк Sense SuperApp; вибери будь-яку карту Mastercard, дебетову або кредитну; якщо це буде перша карта "Альфи", то пройди ідентифікацію через відеочат або додаток "Дія" за 5 хвилин.

Карту можна активувати та додати в Apple Pay / Google Pay, відразу розраховуватися нею за покупки або замовити доставку карти Нової поштою / кур'єром. Для участі в розіграші поїздки потрібно оплачувати карткою Mastercard покупки від 50 грн. Акція діє з 15.07.21 по 31.08.21.

Альфа-Банк Україна - великий український банк з міжнародним капіталом, входить в приватну інвестиційну холдингову компанію ABH Holdings SA з головним офісом в Люксембурзі. Відповідно до класифікації Національного банку України, Альфа-Банк Україна входить до групи банків іноземних банківських груп, є системно важливим банком і знаходиться в топ-10 фінансових установ країни за обсягом активів. Станом на 1 січня 2021 року роздрібна мережа банку включає 210 відділень і 706 банкоматів. Банк обслуговує 1,5 мільйона фізичних і юридичних осіб і має штат більше 6,5 тисячі співробітників.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях