Лайм

3 цікавих ситкоми для тих, хто вивчив серіал "Друзі" напам'ять

Згажуємо серіали, схожі на "Друзів"

Серіал "Друзі" давно став класикою, і багато шанувальників вже встигли переглянути його цілком по п'ять, а то й десять разів. Саме для таких любителів подібного жанру ми вирішили зробити добірку не менше кумедних ситкомів, які змусять посміхнутися і допоможуть чудово провести дозвілля.

"Як я зустрів вашу маму"

Цей серіал по праву називають головним конкурентом "Друзів". В основі сюжету історія батька двох дітей, який розповідає своїм синові й дочці, як він познайомився з їхньою мамою.

У цьому довгому оповіданні зустрічаються найрізноманітніші люди, зав'язується щира дружба на все життя, трапляються різні сюрпризи та перепони. Але одне залишається незмінним - близькі люди завжди підтримують головного героя. Серіал підкорив глядачів у всьому світі прекрасним добрим гумором, чудовою акторською грою, захоплюючими розв'язками та поворотами.

"Джоуї"

Ви знали, що у відомого Джо Трібіані з "Друзів" є свій власний серіал? У цій історії Джоуї переїжджає до Лос-Анджелеса, щоб побудувати кар'єру мрії. Та як тільки він встигає заїхати в квартиру, яку для нього зняла його сестра, хлопець тут же потрапляє в незручну ситуацію. І на цьому біди Джоуї не закінчуються.

А точніше, пригоди Джо тільки починаються, адже він хоче будь-що-будь стати знаменитим актором і пробитися в Голівуд. Чи вдасться йому здійснити цю затію? І які труднощі та спокуси будуть підстерігати амбітного хлопця на його шляху до успіху?

"Дівчата Гілмор"

Серіал розповідає про життя Лореляй Гілмор та її дочки Рорі Гілмор в невеликому містечку, де життя тече розмірено й тихо. Всі сусіди один з одним знайомі, на побачення всі ходять в одне й те же кафе, фільми дивляться в одному кінотеатрі, ну а дні народження, весілля та інші заходи святкують всім населенням.

Але навіть в такому спокійному місці постійно відбуваються якісь несподіванки. Жителі містечка регулярно потрапляють в різні халепи, а головні героїні серіалу раз у раз опиняються в самому центрі подібних подій.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм