Лайм

Як і з чим цієї осені носити светр-сукню: 7 стильних образів на кожен день

Ідеї модних луків на осінь

Восени як ніколи хочеться, щоб одяг не тільки виглядав стильно, але й був затишним і комфортним. І якщо на початку сезону ми ще могли дозволити собі короткі велосипедки, то вже з середини жовтня потрібно дістати з шафи свої улюблені пальто, куртки, джинси, водолазки і светри-сукні.

Светр-сукня - це подовжений светр або коротка в'язана сукня з високим коміром. Цей вид одягу може бути як приталеним, так і в стилі оверсайз, з коміром або без, а також його можна поєднувати з різним взуттям, створюючи незвичні образи. Давайте розберемо докладніше, які луки можна зробити зі светром-сукнею.

Для прогулянки в парку або походу в магазин можна створити дуже комфортний образ - взяти светр-сукню, легінси та кеди чи кросівки, а доповнити все це маленькою сумочкою-клатчем.

Фото: pinterest.com

Для худеньких дівчат підійде лук зі светром-сукнею і ботфортами. Лінію талії можна підкреслити поясом, а можна залишити вільний силует і доповнити образ великою сумкою.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Светр-сукню також можна одягти з довгим пальто і маленькою сумочкою на поясі.

Фото: pinterest.com

Особливу популярність в цьому сезоні отримали грубі черевики - гріндерси і мартінси - светр-сукню ви можете поєднувати і з ними.

Фото: pinterest.com

Одягти светр-сукню можна і з масивними кросівками, які повернулися в моду із трендів 1990-х.

Фото: pinterest.com

Модниці, які обирають більш стримані образи, можуть вибрати елегантні туфлі-човники і светр-сукню. У такому вигляді сміливо можна йти на побачення або в кіно.

Фото: pinterest.com

Якщо ви любите екстравагантний стиль, поекспериментуйте з широкими брюками. Для цього вам знадобиться довгий светр-сукня незвичного фасону. Доповнити образ можна стриманими лоферами.

Фото: pinterest.com

  • Раніше ми розповіли про те, як і з чим цієї осені носити кардиган.
  • Читайте також на theLime про часті помилки осіннього гардероба, які не варто повторювати в цьому році.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм