Лайм

Наречена нарвала квіти на весілля, а на ранок не впізнала себе в дзеркалі - ось чому диких рослин краще не торкатися

Дівчина хотіла додати нотку романтики, але все пішло не так

Мешканка США на ім'я Христина Міллер готуючись до свого весілля захотіла зробити незвичайний букет нареченої. Замість традиційних троянд дівчина вирішила зірвати квіти, що ростуть на їх з майбутнім чоловіком ділянці. Ось тільки ця ідея закінчилася для неї плачевно.

Напередодні церемонії наречена разом з подругами зібрала цілий оберемок диких квітів. З цих рослин дівчата зробили весільний букет та інші атрибути свята. На ранок Христина виявила, що її обличчя опухло і покрилося висипом. Виявилося, ці квіти були отруйними, пише News.com.au.

Фото: tiktok.com

Далі було гірше. У дівчини піднялася температура таі стали з'являтися сильні напади нудоти. Потім наречена відчула, що втрачає зір. Христину терміново доставили в лікарню, де медики надали нареченій першу медичну допомогу.

Фото: tiktok.com

Незважаючи на страшну алергічну реакцію дівчина не могла допустити, щоб церемонія зірвалася. Наречену привезли на торжество і весілля все-таки відбулося. Після того, як закохані дали клятви вірності, Христину знову доставили в найближчу лікарню, де знову зробили пару уколів.

Фото: tiktok.com

Чоловік дівчини тим часом купив коханій зручний одяг та вони знову вирушили до гостей. Христина провела весь вечір з опущеною головою, намагаючись не привертати увагу до свого понівеченого обличчя. Залишок ночі наречений та наречена провели до готельному номері.

Фото: tiktok.com

Через тиждень, коли пухерці зникли, молоде подружжя влаштували весільну фотосесію, де Христина вже була такою, якою мріяла піди до вівтаря.

  • Читайте також на theLime, історію дівчини, яка дізналася про невірність нареченого напередодні весілля. Наречена вирішила не скасовувати церемонію, а викрити зрадника перед усіма гостями.
  • Чоловік прийшов до дружини з подарунком, але приємним його не назвати - він позбавив її будинку і зруйнував сім'ю. Відео зібрало десятки тисяч переглядів і викликало неабиякі дискусії.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм