Лайм

7-річна дівчинка зібрала для дитячої лікарні 20 тис. доларів, продаючи саморобні браслети

У цій лікарні маленька благодійниця провела перші дні свого життя

Маленька Хейлі Орлінскі з Чикаго провела карантин з користю, продаючи яскраві браслети з гумок заради допомоги дитячій лікарні. Спочатку її метою було зібрати 200 доларів, але ідея 7-річної рукодільниці так сподобалася городянам, що внесок Хейлі склав майже 20 тис. доларів, пише NY Post.

Фото: nypost.com

Хейлі загорілася ідеєю допомогти Дитячій лікарні Енн і Роберта Х. Лур'є на початку літа, коли почула новину про брак засобів індивідуального захисту від коронавірусу. Її мама Лорі Орлінскі розповіла, що в результаті кампанії було продано близько 8000 браслетів, більшість з яких зробила Хейлі. Також їй допомагала вся сім'я, друзі та небайдужі сусіди. В результаті щедрий внесок дівчинки витратили на покупку захисних масок, окулярів, екранів та інших предметів для медпрацівників та відвідувачів.

Фото: nypost.com

"Це більше, ніж дарує зубна фея", - констатувала маленька підприємниця, яка все ще плете браслети в перервах між онлайн-уроками і під час перегляду телевізора.

Найближчим часом Хейлі не планує припиняти свій благодійний бізнес і постійно вигадує нові способи заробити більше грошей. Наприклад, вона робить святкові вироби і браслети в кольорах відомих спортивних команд.

"Я хочу займатися цим, поки коронавірус не закінчиться, - сказала дівчинка. - Таке відчуття, що я допомагаю багатьом людям".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм