Лайм

Арешт хедлайнера Atlas Weekend 2019 Швеції: стало відомо про подальшу долю A$AP Rocky

У мережі з'явилося повідомлення менеджмента артиста з приводу його арешту в Швеції

Заарештований в Швеції репер A$AP Rocky (Ракім Майерс) змушений скасувати всі заплановані концерти до кінця липня цього року.

Про це з посиланням на менеджмент артиста повідомили в Instagram організатори іспанського фестивалю Sonar Festival, де репер повинен мав виступити 19 липня. Примітно, що на 13 число A$AP Rocky також був заявлений хедлайнером фестивалю Atlas Weekend 2019 Києві, який йому теж доведеться пропустити.

"A$AP Rocky заарештований у шведській в'язниці на невизначений термін за те, що оборонявся під час вуличної сутички. Через це він змушений скасувати свій європейський фестивальний тур і все концерти в липні", - йдеться в заяві менеджменту.

При цьому, як зазначили фани музиканта, на його сторінках в соцмережі досі немає ніяких офіційних заяв. Немає подібних повідомлень і на сторінках київського фесту. Востаннє організатори Atlas Weekend 2019 повідомляли, що ведуть переговори з менеджментом репера і стежать за ситуацією.

Подивитися цю публікацію в Instagram

A statement from A $ AP Rocky's management: "A $ AP Rocky is being detained in a Swedish jail for an unknown period of time for acting in self -defense during an altercation that took place. Due to this unfortunate situation he is forced to cancel his European festival and tour dates in July . "Due to this, Sónar regrets to announce that A $ AP Rocky will no longer be performing at Sónar 2019. This development comes despite the best efforts of Sónar and A $ AP Rocky's management to find a solution, and we'd like to thank fans for their patience over the past week . Sónar is working hard to find a replacement artist for Friday 19th July , to be announced soon.

Публікація від Sónar Festival (@sonarfestival)

Нагадаємо, A $ AP Rocky затримали в Стокгольмі в ніч на 3 липня. Музикантові інкримінували напад на людину і нанесення тілесних ушкоджень. У свою чергу, музикант і його представники стверджують, що стали в місті жертвами невідомих хлопців, які вели себе агресивно. Словесна перепалка закінчилася бійкою, в якій реперу і його бодігардам довелося себе захистити.

З'ясовуючи всі обставини інциденту, місцевий суд вирішив залишити A$AP Rocky під вартою, щоб уникнути ймовірності втечі. Апеляційний суд, до якого звернулися адвокати артиста, залишив рішення без зміни.

Що ж стосується програми фестивалю в Україні, його організатори також згадували, що в разі скасування виступу A$AP Rocky в терміновому порядку будуть шукати йому заміну.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси