Лайм

Російська знаменитість вирішила хайпонути на темі харассмента: "гвалтівник" вас здивує

Тіна Канделакі звинуватила Кеті Перрі в домаганнях

Кеті Перрі знову звинувачують в харасменті, і цього разу "жертвою" виступила російська телеведуча Тіна Канделакі. В інтерв'ю "Российской газете" вона повідомила, що п'яна Перрі намагалася поцілувати її на вечірці без її згоди, пише видання Page Six.

"Одного разу мене запросили на приватну вечірку з Кеті Перрі, де вона, будучи досить п'яною, вибрала мене в якості об'єкта для прояву своєї пристрасті, - каже 43-річна Канделакі. - Мені вдалося дати відсіч, силові тренування не були марними, і Кеті негайно знайшла нову жертву для поцілунків, обіймів і брудних танців".

"Наскільки я знаю, на вечірці не було жертв, але я не дивуюся потоку спогадів нещасних фанатів, які роками носили це всередині себе, і тепер раптом згадали про знехтувану гідність", - продовжила вона. Коли стався цей інцидент, Канделакі не повідомила.

Телеведуча оприлюднила звинувачення через кілька днів після того, як модель Джош Клосс, що знявся в кліпі Перрі "Teenage Dream", звинуватив поп-зірку в тому, що вона виставила його член натовпу людей на вечірці.

"Це була вечірка з нагоди дня народження [стиліста] Джонні Вуєка. Коли я побачив Кеті Перрі, ми обнялися, вона все ще мені подобалася, - написав Клосс в Інстаграмі. - Але коли я повернувся, щоб представити свою подругу, вона стягнула мої штани і нижню білизну, щоб показати мій член парі своїх друзів і натовпу навколо нас. Чи можете ви уявити, наскільки жалюгідним і збентеженим я себе відчував?"

Представники Перрі не відповіли на звинувачення Клосса, але кілька друзів співачки виступили на її захист.

"Я не дозволю вам висувати такі звинувачення проти моєї подруги. Це повна маячня, Кеті ніколи б так не зробила", - написав Вуєк в Інстаграмі.

"Пам'ятаєш, ти писав мені, що любиш її, і склав для неї пісню? І що ти зможеш полетіти куди завгодно, щоб зустрітися з нею? Тобі платили за роботу, але твоя одержимість Кеті дійшла до межі. Досить брехати собі, пора заспокоїтися і рухатися далі", - додав в коментарях до посту Клосса дизайнер ювелірних прикрас Маркус Молінарі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси