Лайм

Дочка Майкла Джексона поділилася ставленням до педофілів після скандального фільму про батька

Періс Джексон не збирається миритися з педофілами ні за яких обставин

Через півроку після виходу документального фільму "Залишаючи Неверленд", в якому двоє чоловіків звинуватили Майкла Джексона в їх розбещенні в кінці 1980-х і початку 1990-х років, дочка музиканта Періс поділилася в Twitter несподіваним постом про педофілів.

21-річна дівчина, яка називає себе бісексуалкою, сказала, що хоче дистанціюватися від педофілів і збоченців, які намагаються приєднатися до ЛГБТ-спільноти.

"Мабуть, педофіли і розбещувачі намагаються приєднатися до ЛГБТК + спільноті, в якості виправдовування стверджуючи, що вони народилися такими. Не знаю, що відчувають інші, але я особисто не збираюся миритися з тими, хто гвалтує дітей або тварин, і не стану вважати їх братами і сестрами", - написала вона.

У коментарі Періс додала: "Перш ніж ви почнете мене критикувати, поясню, що є зоофіли, які ідентифікують себе як фурі (антропоморфні тварини), і роблять все це".

Активістка поділилася думками зі своїми 1,3 мільйонами шанувальників в Twitter, але зараз оригінальний пост вже видалений. Це сталося через 6 місяців після того, як документальний фільм "Залишаючи Неверленд" розкрив, що її батько Майкл Джексон був педофілом і піддавав сексуальному насильству 10-річного Джеймса Сейфача і 7-річного Уейда Робсона.

Джексон помер в 2009 році у віці 50 років, але за життя заперечував усі звинувачення в сексуальному насильстві над дітьми. Сім'я Джексонів також виступила з рішучим спростуванням тверджень, зроблених у фільмі, пише видання Mirror.

У 2003 році в документальному фільмі "Життя з Майклом Джексоном" співак захищав себе від претензій щодо жорстокого поводження з дітьми. Він пояснив, що хоча і ділив ліжко з Маколеєм Калкіним і його братом Кіраном, але це було "абсолютно невинно".

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси