Лайм

Чоловік, який звинуватив Кевіна Спейсі в домаганнях, помер напередодні суду

Чи стануть судитися з актором спадкоємці позивача - невідомо

Згідно з повідомленням адвокатів Кевіна Спейсі, в США помер анонімний масажист, який подав позов проти актора у вересні 2018 року. Чоловік стверджував, що під час сеансу масажу Спейсі змусив його двічі доторкнутися до його геніталій.

Видання Vulture повідомляє, що Спейсі зажадав припинити справу через приховування особистості жертви, але федеральний суд виніс рішення про його розгляд. У серпні сторони погодилися, що справа буде передана до суду, але адвокат позивача оголосив, що клієнт нещодавно помер. Ніяких подробиць про смерть позивача не було розкрито. Позов може бути продовжений його спадкоємцями, але втрата ключового свідка ускладнить розгляд звинувачень. Бажання жертви зберегти анонімність з міркувань безпеки і конфіденційності також може бути скомпрометовано.

Звинувачення проти Спейсі вперше з'явилися в жовтні 2017 року, на початку руху #MeToo. 47-річний актор Ентоні Репп стверджував, що Спейсі домагався його, коли йому було 14 років. Спейсі відкинув звинувачення в Твіттері, вибачився перед Реппом і розкрив свою сексуальну орієнтацію.

Протягом наступних двох років з'явилося ще кілька десятків звинувачень - від небажаних дотиків до прямого сексуального насильства. Часто вони походили від чоловіків, які були дуже молодими або неповнолітніми під час інцидентів.

Під час скандалу Спейсі був відсторонений від головної ролі в серіалі Netflix "Картковий будиночок". Сам актор досі заперечує, що здійснював будь-які правопорушення. Щоб порозумітися, він навіть записав відео, в якому зіграв свого персонажа з "Карткового будиночка".

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси