Лайм

Прем'єр-міністру Канади довелося вибачитися за фото 18-річної давності: він зробив це прямому ефірі

Опубліковане фото не залишилося без уваги опозиційних партій

Представники опозиційних партій канадського парламенту звинуватили прем'єр-міністра Джастіна Трюдо в расизмі. Підставою для цього став знімок 18-річної давності, опублікований журналом Time.

Знімок, який облетів ЗМІ, був зорблений у 2001 році на костюмованої вечірці приватної школи Ванкувера. На ньому ще зо-річний Трюдо позує в образі Аладіна з білим тюрбаном і чорним гримом на обличчі. Тоді ще викладач і майбутній прем'єр-міністр навряд чи підозрював, що через 18 років через цей костюм йому доведеться вибачатися у прямому ефірі місцевого телебачення.

Опубліковане фото не залишилося без уваги опозиційних партій. Трюдо одразу ж звинуватили в расизмі. Але й сам прем'єр-міністр, очевидно, вирішив закрити це питання максимально делікатно та швидко. Він приніс свої вибачення на ТБ.

Як зазначив Трюдо, 18 років тому він не міг припустити, що його наряд може образити когось: "Я дуже шкодую про це, я повинен був тоді добре подумати", - підкреслив 47-річний прем'єр.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси