Лайм

Студентки акторської школи звинуватили відомого актора в сексуальній експлуатації

Скандал навколо акторської школи Джеймса Франко не вщухає з 2018 року

Актору і режисеру Джеймсу Франко, відомому за фільмами "Людина-павук", "127 годин" і "Горе-творець", пред'явили позов за сексуальні домагання і дискримінацію стосовно колишніх студенток його школи акторської майстерності.

Видання The Hollywood Reporter повідомляє, що позов подали дві з п'яти жінок, які виступили проти Франко в січні 2018 року. Але якщо тоді вони вимагали змін і вибачень, тепер конфлікт загострився.

Жінки стверджують, що 41-річний Франко у своїй школі акторської майстерності переконував студенток оголюватися і схиляв їх до сексу, обіцяючи відкрити можливості для працевлаштування.

Сара Тизер-Каплан і Тоні Гаал заявили що школа була пасткою, щоб створити "постійний потік молодих жінок для об'єктивації і експлуатації". Також заклад назвали шахрайським через хибні надії на отримання робочих місць у фільмах Франко.

Жінки кажуть, що кіностудія Франко "Studio 4" пропонувала додаткові майстер-класи з секс-сцен, які особисто викладав актор. Тизер-Каплан стверджує, що Франко злився, коли жінки відмовлялися ходити топлес, і змушував студентів підписати згоду на участь у сценах, що вимагають наготи.

Адвокат Франко Майкл Плонскер відповів на скаргу колишніх студенток у заяві The Hollywood Reporter.

"Це не перший раз, коли ці претензії висуваються, і вони вже були спростовані. У нас не було можливості розглянути скаргу докладно, оскільки її передали до друку перш, ніж подати. Джеймс буде не тільки захищати себе, але також потребує відшкодування збитків від позивачів та їхніх адвокатів за подання цього мерзенного публічного позову", - сказав він.

  • Раніше стало відомо, що помічниця Роберта Де Ніро хоче відсудити у нього 12 мільйонів доларів за сексизм. Але актор теж має до неї претензії
  • Знаменитий тенор Пласідо Домінго, тим часом, покинув Оперу Лос-Анджелеса через звинувачення в домаганнях

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси