Лайм

Андрій Данилко торкнувся стегон учасниці Х-фактора 10: відео

Суддя музичного шоу двічі опустив руки на стегна учасниці Ірини Кульшенко

В 4 випуску шоу "Х-фактор" 10 на каналі СТБ виступила Ірина Кульшенко - колишня учасниця української інді-поп групи Panivalkova. Дівчина талановито виконала французьку пісню "L`amant de minuit", самостійно акомпанувала собі на синтезаторі і емоційно подякувала суддям - Ользі Полякові, Насті Каменських, Олегу Виннику та Андрію Данилку - за чотири "так". Але коли Ірина кинулася обіймати членів журі, Андрій Данилко дозволив собі двічі опустити руки на її стегна.

"Часто бувають люди, які грають в оригінальність, надягають на голову капелюхи. У тебе якось все це органічно, не притягнуто за вуха. Ідея з метрононом, який задавав тобі ритм, - це було дуже зворушливо. І мені здається, ти можеш бути різною в цьому проекті. Я кажу тобі так", - сказав Данилко.

Зрадівши, дівчина кинулася обіймати і цілувати суддів в щоки. Коли вона підійшла до 46-річного співака і продюсера, він не став стримуватися.

Ірина покинула сцену з посмішкою, але за лаштунками сказала своєму супроводжуючому, вказавши при цьому на стегна: "Андрій Данилко мені знаєш що зробив? Він мене ось тут трохи помацав".

Судді проекту також помітили вчинок Данилко.

"А чому ти всіх дівчаток чіпаєш за попку?" - запитала Ольга Полякова.

"Це незаконно? - запитав у неї той. Коли Полякова відповіла, що це законно, він додав. - Я люблю всіх чіпати".

Нагадаємо, що в липні 2019 року Ольга Полякова оголосила про створення жіночої партії і пообіцяла боротися з проявами сексизму і насмішками над жінками.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси