Лайм

Український ведучий невдало розіграв Лесю Нікітюк - зірці знадобилася допомога медиків

Через жорсткий пранк ведуча припинила відносини з колегою

Український ведучий Олександр Педан жорстко розіграв колегу Лесю Нікітюк, через що знаменитості знадобилася допомога медиків. Зараз ведуча в нормі, їй ввели заспокійливі препарати.

Про це Нікітюк розповіла в особистих Instagram-сторіз. Подробиць подій немає, але за словами ведучої, це був правдоподібний пранк зі стріляниною і поліцією, який не на жарт злякав її. Звернулася в своєму ролику Нікітюк і до Педана. З сьогоднішнього дня вона має намір припинити будь-які стосунки з колегою.

"Сьогодні о 9 ранку мене дуже хріново розіграли. Була стрілянина, поліція, я дуже злякалася. Зараз мені капають корвалол. Я хочу заявити, що припиняю будь-які відносини і дружбу з Олександром Педаном. Саша, це реально не смішно, - звернулася до ведучого Нікітюк. - Галочку отримав, подругу втратив".

Незабаром після цього Олександр Педан публічно вибачився перед Нікітюк. Короткі відео він також опублікував в "сторіз", так як ведуча не приймає його дзвінків. За словами Педана, це дійсно був жорсткий розіграш, але його автори були впевнені, що Нікітюк їх розкусить.

"Ми реально перегнули. Я намагався додзвонитися до Лесі, вибачитися, але вона збиває мене <...> Я особисто заявляю, і вся команда, що це було занадто, вибач. Ми думали, що ти нас розкусиш, але вийшло так, що ми тебе налякали. Вибач, ми не хотіли цього", - пояснив на відео Педан.

Інших подробиць події поки немає. Вранці, за годину до новин про розіграші Леся Никитюк також розповідала в "сторіз" про дотепний курйоз біля її автомобіля в житловому дворі - двоє чоловіків заблокували її авто, нібито святкуючи день народження просто на асфальті. Судячи з усього, це був початок пранка Педана.

  • Раніше Леся Никитюк зважилася на сміливі експеримент із зовнішністю і змінила колір волосся. Ось як виглядала ведуча .
  • Ще Леся Никитюк поділилася еротичними мріями , але поки замість мачо з тату у неї є лише пухнастий пес Рафчік.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси