Лайм

Відомого актора заарештували на акції протесту проти експериментів над тваринами

Джеймс Кромвелл - давній активіст PETA, і потрапляє в тюрму не вперше

79-річний лауреат премії "Еммі" та номінант на "Оскар" Джеймс Кромвелл був заарештований 30 жовтня під час протесту зоозахисної організації PETA в Техаському університеті A & M. Видання Page Six повідомляє, що актор фільмів "Зелена миля", "Я, робот" і "Мир юрського періоду 2" вимагав закрити лабораторію, яка використовує собак для медичних досліджень.

Кромвелла заарештували за хуліганство і доставили у в'язницю округу Бразос, але звільнили після внесення застави в розмірі 5000 доларів.

"Техаський університет A & M продовжує мучити золотистих ретриверів та інших собак, хоча десятиліття цих експериментів не привели до лікування людей з м'язовою дистрофією, - сказав Кромвелл в своїй заяві. - Прийшов час випустити собак. Я і мої друзі з PETA хочемо, щоб їх відпустили в гарні будинки, де вони можуть прожити залишок життя у спокої".

За даними PETA, університет припинив розведення собак з м'язовою дистрофією, але його експерименти над тваринами тривають.

Раніше у актора-зоозахисники вже були проблеми із законом. У 2017 році його заарештували в Сан-Дієго під час протесту проти жорстокого поводження з косатками. Раніше того ж року його засудили до тижня ув'язнення через акції протесту проти будівництва електростанції в штаті Нью-Йорк.

  • Аферисти використали Кіану Рівза і зірку "Чорної пантери" для брехливої реклами. Актори мимоволі допомогли "благодійної організації", про яку нічого не знали.
  • Кевіна Спейсі не судитимуть за домагання до масажиста. Кримінальну справу проти актора закрили після несподіваної смерті його обвинувача.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси