Лайм

Я б теж її побив: в старому треку Емінема знайшли жорстокі слова про Ріанну

Репер підтримав Кріса Брауна, який побив Ріанну в 2009 році

У мережу потрапив уривок старого треку Емінема, який містить рядки про те, що він став би на бік Кріса Брауна, який побив Ріану в 2009 році. Видання Business Insider повідомляє про це з посиланням на соціальний новинний сайт Reddit.

На сабреддіті r / Eminem користувач опублікував семисекундний фрагмент під назвою "(SNIPPET) Eminem - Things Get Worse (Rihanna Diss)", який, імовірно, є частиною невиданої версії треку "Things Get Worse". У ньому можна почути, як Емінем говорить: "Звичайно, я на стороні Кріса Брауна, я б теж вдарив суку, якби після неї мій член почав свербіти".

Згідно з коментарями, Емінем написав трек для свого альбому 2009 року "Relapse", який був випущений через кілька місяців після того, як Брауна звинуватили у скоєнні кримінального злочину. Співак побив Ріанну, що призвело до її госпіталізації, і пізніше визнав себе винним.

Ріанна та Емінем, чиє справжнє ім'я - Маршал Мазерс, з тих пір багато разів працювали разом, а їхні пісні "Love the Way You Lie" і "The Monster" в 2010 і 2013 року стали світовими хітами.

Після публікації скандального фрагмента на Емінема в соціальних мережах обрушилася хвиля гніву.

"Вона - єдина причина, завдяки якій цей ідіот був популярний в 2010-х, - пишуть користувачі. - Це говорить хлопець, який заробив мільйони на образах, приниженні і погрозах дружині і матері своєї дитини... І, давайте не забувати, своїй мамі! Кого в 2019 році взагалі хвилюють слова Емінема?"

  • Демі Мур зізналася в руйнівній залежності від колишнього чоловіка. Стосунки актриси з Ештоном Кутчером обернулися для неї великими проблемами.
  • Зірка "Кріпосної" розповіла про побої колишнього чоловіка. Актриса поділилася непростою історією, як п'яний чоловік спустив її зі сходів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси