Лайм

Фронтмен Black Eyed Peas звинуватив агресивну стюардесу в расизмі

Бортпровідниця викликала поліцію, щоб розібратися з музикантом

Лідер хіп-хоп-групи The Black Eyed Peas Вільям Адамс, більш відомий як will.i.am, звинуватив стюардесу австралійського національного авіаперевізника Qantas в расизмі та грубості. У Twitter музикант повідомив, що в суботу в аеропорту Сіднея його зустріла поліція після інциденту з "надмірно агресивною стюардесою", яка, за його словами, розлютилася, що він не чув її через навушники.

"Ось, як тебе зустрічають, коли ти прилітаєш в Сідней з Qantas і стюардесою-расисткою на ім’я Лоррейн Маршалл, - написав Вільям, опублікувавши фотографію поліцейського. - Вона послала за мною поліцію, тому що я не чув її, коли писав біти в навушниках з шумозаглушенням".

Поліція відпустила музиканта після зустрічі, проте він не став замовчувати інцидент і заявив, що стюардеса явно висловлювала зауваження тільки кольоровим людям. will.i.am написав, що був не єдиним пасажиром на рейсі, до якого ставилися зневажливо.

Деякі користувачі соцмережі розкритикували музиканта за те, що він публічно вказав ім'я стюардеси в акаунті з 12,8 млн фоловерів, і тепер вона може стати жертвою цькування.

"Я не шкодую про свої дії, - відповів він. - Сьогодні я відчуваю дискримінацію... і я говорив за всіх інших людей, позбавлених голосу".

При цьому will.i.am закликав фанатів не посилати стюардесі розлючені повідомлення.

"Будь ласка, не поширюйте ненависть. Я не підтримую насильства і атак такого роду. Я сподіваюся, що всі зможуть бути більш співчутливими і розуміючими один до одного. Тому що причиною цього [інциденту] став брак співчуття", - написав музикант.

Авіакомпанія підтвердила, що на борту виникло непорозуміння, яке погіршилося через те, що will.i.am носив навушники з шумопоглинання і не міг чути інструкції екіпажу. "Ми вживемо заходів і бажаємо йому всього найкращого до кінця туру", - йдеться в заяві.

  • Співачка Pink поставила кар'єру на паузу заради сім'ї. 40-річна зірка вирішила присвятити час чоловікові і двом дітям.
  • Дженніфер Лопес розповіла про домагання режисера. Під час ділової зустрічі режисер захотів побачити груди актриси, і ось, що вона йому відповіла.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси