Лайм

Київська пельменна спробувала виправдатися за скандальну рекламу, але вийшло тільки гірше

Скандал навколо грубої реклами закладу отримав дотепне продовження

Історія зі скандальною Instagram-рекламою київської пельменної отримала дотепне продовження. Судячи з усього, під натиском критики та звинувачень у сексизмі, горе-маркетологи спробували викрутитися і зайняти соціально-активну позицію. От тільки цьому ніхто не повірив.

Після декількох постів, кожен з яких тільки підливав масла у вогонь, автори провокаційних знімків раптом заявили, що їх реклама є соціальною і закликає громадськість звернути увагу не на пельменну, а на такі проблеми як сексизм, наркозалежність та домашнє насильство.

"У нас є історія, яка включає в себе три проблеми: сексизм, наркозалежність та домашнє насильство. А ще є сотні інших, про які мовчать: расизм, буллінг, кіднепінг - це те, про що треба голосно говорити", - зазначили в новому пості пельменної, додавши до свого посту хештег #ПельменіГоворять.

"Як ще можна було змусити людей поширити статистику даних проблем?! Коли запахло скандалом, про нас написали багато ЗМІ <...> Що ми повинні були зробити ще, щоб ти зрозумів - соціальна проблема вимагає голосу".

У відповідь на це користувачі соцмережі лише здивувалися "черговому пробитому дну" (цитата). На думку фоловерів аккаунта, стати соціально активними автори реклами вирішили тільки внаслідок масових обурень та критики.

"Соціальні проблеми на сторінці з пельменями?? Ну камон, ви серйозно?", "Жалюгідна спроба виправдати ідіотизм, хлопці", "Ну так, а то незрозуміло, з чого це раптом ви стали такими активістами", "Вирішили викрутитися? Ну так, навколо ж одні ідіоти, правда? Успіхів", - відповіли в коментарях.

Авторам реклами радять просто вибачитися, при цьому деякі користувачі соцмережі впевнені, що репутацію закладу вже не врятувати.

  • Читайте також на The Lime, як колишній співробітник McDonald's раптом зважився на зізнання і став новим героєм соцмереж. Тисячі користувачів шлють хлопцеві слова та меми подяки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси