Лайм

На концерті Олега Винника "вовки" і "вовчиці" побилися за місце біля сцени: відео

Фанати билися за найвигідніші місця

У четвер, 21 листопада, в столичному Палаці спорту відгримів концерт співака і підкорювача жіночих сердець Олега Винника. Під час виконання однієї з пісень стався неприємний інцидент - фанатки артиста влаштували бійку.

Бійка виникла через те, що "вовчиці" намагалися зайняти місце ближче до сцени, щоб краще бачити свого кумира. Спочатку все почалося з штовханини і лайок, але пізніше в хід пішли руки. Відео цього моменту публікує ТСН .

У бійку втрутився супутник однієї з жінок. Чоловік почав відштовхувати глядачок, застосовуючи силу. Його із залу вивели охоронці, але бійка знову відновилася. Коли одна з фанаток намагалася ближче підійти до сцени, інша схопила її за волосся зі словами: "Куди лізеш?".

Олег Винник в цей час продовжував співати, вдаючи, що нічого не відбувається.

Відзначимо, що київський концерт - завершальний акорд у масштабному турі співака "Роксолана". Позаду - десятки міст і аншлагів.

  • У Сумах намагалися зірвати концерт Олега Винника, раніше оскандалився участю в російській акції "Усім мир". Активісти прийшли на акцію з плакатами "Крим - це Україна", "Вовчиці не вівці", "Тай-Тай. Патріотізму дай" і віниками.
  • Олег Винник презентував новий трек "Шалене кохання", в якій засудив швидкоплинність і цинічність сучасних стосунків.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси