Лайм

Без відпочинку і зарплати: няня Мераї Кері подала на співачку до суду

Жінка стверджує, що з нею погано поводилися і недоплачували

Мерайя Кері зіткнулася з позовом від колишньої няні своїх 8-річних близнюків Монро і Мороккана. За інформацією TMZ, Марія Бургес стверджує, що співачка не повністю виплатила їй зарплату за період з кінця 2017 до початку 2018 року.

За словами няні, Кері неправильно порахувала її робочі години, кожна з яких коштувала $ 25. Бургес також стверджує, що роботодавиця не дозволяла їй робити перерви, як того вимагає закон Каліфорнії, включаючи перерви на їжу і відпочинок.

Жінка не уточнила, скільки годин їй потрібно було працювати на співачку, але в позові мається на увазі, що вона працювала "цілодобово". В її обов'язки також входили речі, які не належали до роботи няні. Серед інших претензій - погане поводження з боку одного з охоронців Кері.

Бургес заявила, що охоронець намагався вигнати її з машини під час поїздки в Лас-Вегас, і коли вона поскаржилася на його поведінку, її звільнили.

Кері поки не коментує судовий процес публічно, але її представник спростував звинувачення. "Це юридично і фактично необгрунтована вимога, яка буде енергійно оскаржуватися", - йдеться в заяві.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси