Лайм

У приватному літаку відомого репера знайшли зброю і наркотики

Раніше Ліл Уейн провів рік у в'язниці за незаконне зберігання зброї

Під час обшуку в приватному літаку американського репера Ліл Вейна в аеропорту Майамі агенти ФБР виявили зброю і наркотики.

Видання Miami Herald повідомляє, що чиновники з департаменту округу Майамі-Дейд отримали інформацію, що прибуваючий з Каліфорнії літак GV може перевозити вогнепальну зброю і марихуану. Федеральна влада видала ордер на обшук, і коли агенти прочесали повітряне судно, їм вдалося виявити також кокаїн і опіоїди.

Поки невідомо, чи був репер заарештований після обшуку. Видання CBS Miami з посиланням на джерело повідомляє, що Ліл Вейн не знаходиться під вартою, і члени його групи також вільні. Очікується, що прокуратура США пред'явить причетним звинувачення після свят.

Раніше у Ліл Вейна вже були проблеми із законом: у 2009 році він визнав себе винним в незаконному володінні зброєю і провів рік у в'язниці. При цьому Уейн є одним з найбільш продаваних виконавців в історії хіп-хопу. Своїм натхненником його називають такі зірки, як A$AP Rocky, Дрейк, Нікі Мінаж і Кендрік Ламар.

  • Репера 6ix9ine засудили до двох років в'язниці. Ще недавно йому загрожував термін у 47 років, але він вдало злив своїх подільників.
  • Раніше репер Каньє Уест оголосив про плани балотуватися в президенти США в 2024 році. При цьому музикант щиро здивувався реакції громадськості. Так і не зрозумівши, чому ця новина викликала масові глузування, Уест навіть пригрозив змінити ім'я.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси