Лайм

Родина Меган Маркл засудила рішення королівської пари почати незалежне життя

Батько і зведена сестра герцогині Сассекської не підтримали її рішення відмовитися від королівських повноважень

Скандально відомі родичі Меган Маркл не стали відмовчуватися з приводу її рішення піти з британської королівської родини разом із чоловіком принцом Гаррі. Своєю думкою з таблоїдами поділилися батько герцогині Сассекської та зведена сестра, яка неодноразово її критикувала.

"Я просто скажу, що розчарований", - сказав Томас Маркл виданню Us Weekly.

75-річний чоловік не уточнив, чому саме він розчарований дочкою. Раніше він скаржився, що королівська родина його відкидає, не дозволяючи побачити онука Арчі.

"Я розчарований тим, що не бачу Арчі. Я сподівався, що ставши матір'ю, Меган заспокоїться і простягне мені руку", - говорив він в інтерв'ю газеті Mail on Sunday, з якої герцогиня судиться через публікацію особистого листа і поширення неправдивої інформації.

Зведена сестра Саманта Маркл розцінила заяву Меган і принца Гаррі як "ляпас".

"Що шокує, так це неповага до залучених людей, до британської королівської родини, до обіцянок виконувати королівські обов'язки і подавати приклад", - сказала вона таблоїду Inside Edition.

На думку жінки, перш ніж виходити заміж за принца, Меган повинна була подумати про суспільну сторону королівського життя. Також вона не збирається миритися з сестрою, якщо та повернеться в США.

"Я думаю, це жахливо, як з нами поводилися, і я не хотіла б спілкуватися з кимось, хто так чинить із людьми", - заявила вона.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси