Лайм

Принц Гаррі, Меган Маркл і принц Ендрю можуть залишитись без охорони після відмови від королівських повноважень

Цілодобовий супровід поліції - дорога послуга, і "відставні" члени королівської родини можуть її втратити

Після відмови від королівських обов'язків скандальний принц Ендрю, а також принц Гаррі і Меган Маркл можуть позбутися цілодобової озброєної охорони, пише видання Evening Standard.

Джерела повідомили газеті, що Міністерство внутрішніх справ Великобританії наказало провести серйозну перевірку безпеки принца Ендрю після того, як він відійшов від громадських справ через скандальний зв'язок із покійним секс-злочинцем Джеффрі Епштейном. Урядовий департамент рекомендував значно знизити рівень його охорони, і остаточне рішення прийме прем'єр-міністр Борис Джонсон.

Рішення також може мати серйозні наслідки для принца Гаррі і Меган Маркл, оскільки вони хочуть відмовитися від королівських повноважень.

"Ті, хто відповідає за королівську безпеку, не можуть надати карт-бланш людям, у яких не буде суспільної ролі у майбутньому, - сказало джерело. - Цілодобова озброєна охорона дуже дорога. Служба столичної поліції зобов'язана переконатися в її доцільності".

Витрати на охорону королівської сім'ї не розголошуються, але, за оцінками, вони становлять не менше 130 мільйонів доларів на рік.

  • Кейт Міддлтон зізналася, що принц Вільям більше не хоче дітей. Але ось сама вона, схоже, не проти завести четвертого.
  • Тим часом принц Гарі і принц Вільям відповіли на чутки про причини розколу в королівській родині. ЗМІ писали, що Вільям знущався над молодшим братом і його дружиною Меган Маркл.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси