Лайм

Через помилки персоналу навколо "1+1" розгорівся "сепаратистський скандал"

Співробітники поспішили вибачитися та пояснити помилку

Увечері 1 березня на каналі "1+1" пройшов 7 випуск шоу Голос країни-10, незабаром після якого у соцмережах назріла хвиля обурень. Вся справа в тому, що в ефір вийшов сюжет про учасницю з Грузії Анжелу Кансузян. У титрах на місці країни походження дівчини автори проекту вказали "село Пшап, Абхазія", а також показали прапор самопроголошеної республіки, яка за фактом є частиною Грузії, окупованою Російською Федерацією.

Канал звинуватили в неповазі до сусідньої країни, а також розпалюванні сепаратистського скандалу. У свою чергу, автори проекту поспішили вибачитися і пояснили ситуацію банальною помилкою персоналу.

"Під час запису інтерв’ю учасниця на запитання про країну походження зазначила саме цей регіон. Телеканал у жодному разі не виправдовує той факт, що некоректна інформація потрапила в ефір, та абсолютно визнає свою помилку, допущену через неуважність", - цитує представників каналу "Детектор медіа".

Канал заявив про намір застосувати найсуворіші заходи дисциплінарного стягнення до співробітників, які пропустили інформацію до ефіру. "Ми керуємося виключно нормами міжнародного права, і для нас Абхазія є невід’ємною частиною Грузії", - додали на каналі, вибачившись від імені всієї групи 1+1 Media.

Незабаром після цього відео виступу дівчини на YouTube відредагували, вирізавши звідти її візитну картку зі згадуванням країни походження.

  • Читайте також на theLime, як Дан Балан пофліртував з учасницею Голосу країни-10 і збентежив її батька. Реакція чоловіка - це новий мем.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси