Лайм

Модні луки цієї осені: 10 теплих речей для перших холодів

Що вдягнути цієї осені, щоб виглядати стильно і зі смаком

З настанням холодів хочеться закутатися в теплий затишний светр і не вилазити з нього до весни. Але так як кожна модниця хоче, щоб її гардероб був різноманітним, то без наступних речей, які зігріють в холод, вам просто не обійтися.

Модна осінь 2019 ставить на перше місце комфорт і практичність, тому обов'язково додайте в свій осінній гардероб верхні речі у вигляді пальто, тренчей, плюшевих пальтечок і пуховиків. У нашому сьогоднішньому матеріалі ви знайдете огляд готових луків, який допоможе вам надихнутися ідеями, щоб виглядати стильно і зі смаком в холодну пору.

Модний одяг на осінь: тренч

Стильний плащ рятує в негоду і підходить для будь-якого випадку: походу в офіс, прогулянки по місту або навіть побачення. Його можна поєднувати з чим завгодно: з джинсами, широкими штанами, спідницями. Із взуття: кросівки, чоботи, грубі черевики, в теплу осінь - човники.

Пальто в клітину

Картате пальто - маст хев цієї осені. Модницям варто звернути увагу на пальто в клітку прямого крою і з застібкою на ґудзиках. Стилісти рекомендують носити його з кросівками, черевиками, ботфортами і навіть кедами.

Пальто-оверсайз

Об'ємне пальто знову актуально в сезоні осінь 2019. Завдяки особливостям крою воно ідеально підходить для негоди - дозволяє пыд нього надіти теплий светр або худі. Також така модель гармонійно виглядає з об'ємними шарфами.

Плюшеве пальто

Таке м'яке і затишне пальто ідеально підійде для холодної пори. Незважаючи на мішкуватий крій воно виглядає дуже жіночно, особливо в бежевому варіанті.

Об'ємний светр

Теплий, м'який і практичний светр - то, що потрібно для холодної осені. Модель вільного крою гармонійно виглядає як з джинсами, так і брюками і спідницями.

Теплий кардиган

Ось уже який сезон кардиган не покидає шафи модниць. Вони варіюються по довжині від укорочених до кардиганов в підлогу. Трендові кардигани не мають коміра і застібок, тому стилісти рекомендують носити їх навстіж. Дуже ефектно така річ виглядає з шкіряним поясом.

Светр-сукня

Сукні на осінь можуть бути виконані з тонкого трикотажу, грубої в'язки і кашеміру. Довжина виробу також різноманітна.

Худі

Величезні світшоти і худі, які здається ви потягли у свого хлопця, як і раніше актуальні. Якщо боїтеся, що в такому одязі будете виглядати крупніше, ніж ви є насправді, комбінуйте їх з джинсами, велосипедками або взагалі носите замість сукні, якщо довжина дозволяє.

Штани в клітку

Перевага таких штанів в практичності, зручності і універсальності. До того ж виглядають вони неймовірно стильно. А якщо вибрати штани з теплої тканини, то в холодну попу ви точно не замерзните.

Пуховик

Пуховики є незамінною річчю для модниць, які віддають перевагу одягу, щоб буі універсальний і зігрівав холодної восени. Найкраще виглядають короткі куртки вільного крою.

  • Раніше The Lime розповідав про десять базових речей чорного кольору, які обов'язково повинні з'явитися в шафі кожної модниці цієї осені.
  • Також читайте про нестандартні для сезону відтінкі. А саме - яскраво-рожевий, помаранчевий і персиковий. Ці кольори правлять балом в новому сезоні, тому цієї осені вам буде не до нудьги.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно 

Ніжно-рожевий манікюр став вишуканим трендом весни 2024 року: фото

Манікюр на весну 2024 - в моді буде рожевий колір - які відтінки та дизайни обрати - добірка актуальних ідей