Лайм

Модні тренди осені: що надіти в прохолодні дні жовтня

Найактуальніші модні фішки сезону

Осінь - один з найстильніших сезонів. Але виглядати актуально і красиво можна тільки в тому випадку, якщо розбиратися в сучасних тенденціях і мати гарне почуття смаку. Щоб вам було простіше зорієнтуватися в нових трендах, ми зібрали їх в цьому матеріалі.

Класика знову в моді

Наймодніша фішка осені цього року - класичний стиль. Сорочки, блузи, штани, строгі спідниці, гольфи під горло - все це знову в тренді. Основна зручність такого лука в тому, що він підходить практично всім. Важливо тільки підібрати для себе правильний фасон за типом фігури.

Також ділові речі легко трансформуються з легкого вбрання на щось більш утеплене, адже можна як надіти легку блузку на голе тіло, так і поєднати м'який гольф з піджаком, теплими брюками і верхнім одягом.

Затишний оверсайз

Цей тренд тримається на плаву вже п'ятий сезон. І це не дивно, адже оверсайз дуже практичний, зручний і не вимагає ніяких зусиль в комбінуванні.

Також цей стиль приваблює своєю особливістю приховувати всі недоліки будь-якої фігури. Ну а в холодну пору року це просто ідеальне рішення, адже під вільний реглан, светр або пончо можна надіти безліч шарів додаткового утеплення. І все ще виглядати стильно.

Пальто як головний musthave

Musthave у вільному перекладі з англійської мови означає "обов'язково повинно бути". Так ось, musthave'ом цього сезону є пальто. Воно може бути будь-якого стилю і крою, якої завгодно довжини і товщини.

А ось у кольоровій гамі є лідери. Наприклад, чорний, темно-синій і фіолетовий кольори в осінньому верхньому одязі зараз вважаються застарілими. Варто віддати перевагу пісочним відтінкам, гірчичного, сірому і пастельним кольорам.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору